2012-11-03: Oda al huevo

a photo by ©Efraín Bojórquez

2012-11-03: Oda al huevo
Nikon D3100 ISO 200 f/11 1s 55 mm

Hay pocos alimentos que tengan la versatilidad que tiene el huevo. Se pueden hacer batidos, cocidos, tibios, pochados, en omelette, revueltos con prácticamente cualquier cosa y, mis recientes favoritos: en un sandwich con una rebanada de jamón dorado, queso a la plancha y un huevo estrellado, acompañados de un café con leche bien helado. Si no lo han probado, háganlo. Es como probar un pedacito de cielo para el desayuno.

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There are few foods as versatile as a good ol’ egg. You can make’em hard and soft boiled, poached, in an omelette, scrambled with just about everything and, my recent favorite: a fried ham slice, melted cheese in a plank and a fried egg on top of it all in the middle of a couple of buttered bread slices, washed down with a glass of iced latte. If you haven’t tried this one yet, do it. It’s like having a little piece of heaven for breakfast.

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